MODELO DE CARTA DE PRESENTACIÓN EN CATALÁN PARA PROFESOR DE ESO

MODELO DE CARTA DE PRESENTACIÓN EN CATALÁN PARA PROFESOR DE ESO

A qui correspongui,

El meu nom és María Pérez, tinc 30 anys i visc a Sabadell, Barcelona. Els faig arribar el meu CV com a professora d’anglès per a ESO i Batxillerat a la seva escola. Sóc graduada en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona i estic en possessió del Màster en Formació de Professorat de Secundària (especialitat llengua estrangera).

Tinc experiència de més de 9 anys en l’ensenyament de l’anglès com a llengua estrangera. Així mateix, estic especialitzada en la preparació per a exàmens oficials de la Universitat de Cambridge (nivells A2-C1). A part de la meva experiència com a docent, tinc experiència com a cap d’estudis d’una empresa dedicada a l’ensenyament d’idiomes.

Em considero una persona amb iniciativa, creativa i amb molta capacitat d’autoaprenentatge. Quant a disponibilitat, tinc total disponibilitat per al curs 2021-2021, tant de matí com de tarda. Tanmateix, tinc disponibilitat immediata de matins per a realitzar entrevistes.

Acompanyo el meu CV amb informació detallada sobre la meva formació i experiència com a docent. Resto a l’espera de les seves notícies en cas de tenir alguna vacant i volguessin contactar amb mi per al procés de selecció de professorat.

Atentament,

¿Buscas trabajo en colegios de Barcelona? No dudes en crear tu carta de presentación en catalán