PLANTILLAS DE CARTAS DE PRESENTACIÓN EN CATALÁN

Ejemplos de cartas de presentación en catalán

Carta de presentació per a Professor de Geografia i Història

Benvolgut director,

El meu nom és Fernando Gómez i sóc Llicenciat en Història Moderna i Contemporània. També posseeixo el Màster en Història de Catalunya, el Màster en Ciències de l’Antiguitat i Edat Mitjana, i el Màster de Professorat d’ESO, Batxillerat, FP i Ensenyament d’Idiomes, amb especialització en Geografia i Història. Us escric aquesta carta adjuntant el meu currículum per informar del meu interès a participar en els processos de selecció del vostre centre educatiu.

La meva experiència professional, de més de cinc anys, abasta pràcticament totes les assignatures de Geografia i Història de l’ESO i Batxillerat. He tingut l’oportunitat d’exercir com a professor, tant en col·legis públics com en privats. A més, tinc la fortuna d’haver escrit una publicació per a suport en el segon curs d’ESO. El meu nivell d’anglès és alt i tinc amplis coneixements en tècniques i eines aplicades a l’educació.

Em considero un professional de l’ensenyament dedicat, responsable i amb grans capacitats de lideratge. Sóc capaç de treballar molt bé en equip, sent una persona creativa i amb excel·lents habilitats comunicatives amb els meus alumnes.

Espero que el meu currículum sigui rebut amb interès i em permeti concertar una entrevista per tal de conèixer-nos personalment i poder aclarir qualsevol dubte que pugui sorgir sobre les meves dades personals.

Agraeixo la vostra atenció i em poso a la vostra disposició.

Atentament,

Fernando Gómez

carta de presentació per a Mestra d’Educació Infantil

Benvolgut Sr./Sra.,

El meu nom és María Pérez i soc Mestra d’Educació Infantil. Els envio, seguit d’aquesta carta, el meu currículum amb la finalitat que ho tinguin en compte en el moment que es produeixi alguna vacant laboral al seu centre docent.

La meva experiència professional és diversa i variada, i sempre s’ha desenvolupat a l’àmbit del control de grups com a monitora. He tingut l’oportunitat de realitzar substitucions d’Educació Infantil, com a auxiliar i tutora, a P1 i P2. Tot i que la meva voluntat i desig seria ampliar la meva experiència.

Com vostè podrà observar al meu C.V., soc una persona activa, dinàmica, responsable i immersa en un procés de formació al camp de l’Educació. Crec que estic preparada per ocupar qualsevol vacant laboral disponible que s’ajusti al meu perfil professional.

Estic a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte que puguin plantejar les meves dades personals i espero poder oferir-vos, tan aviat com sigui possible, la meva col·laboració.

Sense cap altre particular, agraeixo el seu temps i quedo a les seves ordres.

Atentament,

María Pérez

Carta de presentació de Mestra d’Educació Infantil

Benvolgut/da Sr./Sra.,

Em dic María Pérez i sóc Mestra d’Educació Infantil. Adjunto a aquesta carta el meu currículum amb l’esperança que el tingui en compte en cas que es presenti una vacant al seu centre docent.

La meva experiència professional és àmplia i diversificada, centrant-me sempre en la gestió de grups com a monitora. He tingut l’oportunitat de fer substitucions a Educació Infantil com a auxiliar i tutora, especialment a P1 i P2. Malgrat això, estic molt interessada en ampliar la meva experiència en aquest camp.

Com podrà veure en el meu C.V., sóc una persona activa, dinàmica, responsable i compromesa amb la meva pròpia formació en l’àmbit de l’Educació. Estic convencuda que estic ben preparada per a qualsevol vacant que pugui sorgir i que coincideixi amb el meu perfil professional.

Estic a la seva disposició per resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir sobre les meves dades personals i espero poder oferir la meva col·laboració tan aviat com sigui possible.

Sense més a fer, agraeixo el temps que ha dedicat a llegir aquesta carta i em poso a la seva disposició.

Atentament,

María Pérez

CARTA DE PRESENTACIÓN EN CATALÁN PARA ENVIAR A COLEGIOS DE CATALUÑA

Benvolguts,

Em dic María Pérez, tinc 24 anys i sóc de Barcelona. Vaig estudiar el Grau de Mestre d’Educació Primària a la Universitat de Barcelona i, actualment, estic estudiant el Grau de Mestre d’Educació Infantil a la VIU (Universitat Internacional de València). En relació als estudis d’aquest grau, acabaré al juny, ja que em queda presentar el Treball Final de Grau i la Memòria de les pràctiques III. A més a més, estic realitzant cursos reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

No tinc experiència com a docent, degut a la superposició de les dues carreres que no m’ha permès poder buscar feina com a professora, però per tal de millorar l’anglès vaig estar d’Aupair a Londres, des del setembre fins el desembre. Tot i això, sento una gran vocació i tinc moltes ganes de poder començar a treballar com a professora per ensenyar, aprendre i creixer en aquest àmbit.

Per aquest motiu, els hi envio el meu Currículum Vitae confiant que el tinguin en compte en el cas d’haver alguna oportunitat de treballar en el seu centre docent. Els hi agraeixo l’atenció i aprofito per saludar-vos cordialment.

Atentament,

Si buscas trabajar como profesor en colegios privados de Cataluña, nuestra recomendación es enviar tu carta de presentación en español y catalán.

EJEMPLO DE CÓMO PUEDES REDACTAR UNA CARTA DE PRESENTACIÓN DE PROFESOR EN CATALÁN

Sr./Sra. Director/a:

Soc en Guillem, adjunt els hi envio el meu curriculum vitae amb la finalitat que em tinguin en compte en el moment que es produeixi alguna vacant en el seu centre escolar. He realitzat el grau d’Educació Primària, menció en didàctica de la llengua anglesa a la Universitat Rovira i Virgili. També tinc en possessió el títol DECA (Declaració Eclesiàstica de Competència Acadèmica), així com el curs d’expert universitari sobre la metodologia CLIL/AICLE.

Atentament,

¿Buscas trabajo en colegios de Barcelona o alrededores? No dudes en enviar tu carta de presentación en catalán.

EJEMPLO DE CARTA DE PRESENTACIÓN DOCENTE EN CATALÁN

Benvolgut Sr/Sra:

Em dirigeixo a vostès amb el propòsit de remetre’ls el meu curriculum vitae per a la seva consideración. Vull manifestar-vos el meu interès per a participar en els processos de selecció que requereixin d’un professional de les meves característiques.

Confiant en que considerin la meva possible aportació a la tasca que desenvolupen al seu centre, quedo a la seva disposició per respondre qualsevol dubte que puguin plantejar les meves dades personals.

Els agraeixo per endavant la seva atenció i quedo a la seva disposició per a mantenir una entrevista quan sorgeixi un lloc que pugui encaixar en el meu perfil.

Atentament,

¿Buscas trabajo en colegios de Barcelona? Revisa nuestras cartas de presentación en catalán e inspírate.

POR QUÉ NECESITAS TENER TU CARTA DE PRESENTACIÓN EN INGLÉS

Poder mantener una conversación en inglés de manera fluida puede llegar a aumentar tus posibilidades de conseguir un empleo en un 44%.

Hoy en día, buscar un trabajo que realmente nos satisfaga no es nada sencillo. El nivel de competencia al que nos enfrentamos es cada vez mayor. Esto nos obliga a tener que ofrecer más, si queremos destacar. Y en un mundo tan globalizado como el nuestro, dominar el idioma inglés ya no es una opción. De hecho, es la exigencia más usual en los puestos de empleo. Por este motivo, debes tener lista tu carta de presentación en inglés, la cual debes presentar junto a tu CV en inglés.

La mayor parte de las grandes empresas internacionales que necesitan seleccionar nuevos trabajadores para sus vacantes laborales solicitan el inglés como segunda lengua. De forma que eliminan los curriculum de los candidatos que solo manejan el español desde el primer momento.

Tener tu carta de presentación en inglés, así como tu CV en inglés, es clave para poder avanzar en tu carrera laboral. Si quieres trabajar en grandes empresas internacionales o en el extranjero, debes enviar tus documentos en este idioma.

Tu carta de presentación en inglés debe de mostrar tus capacidades y lo que puedes aportar de forma rápida y concisa, así como tu experiencia y formación. Debes de llamar la atención del reclutador desde el primer momento.

MEJORA TU IMAGEN ENVIANDO TU CARTA DE PRESENTACIÓN EN INGLÉS JUNTO A TU CV EN INGLÉS

La mejor forma de demostrar tu nivel de inglés no es escribiéndolo en el curriculum vitae. Te estarías arriesgando a que el reclutador nunca llegue a ese punto, y elimine tu curriculum antes. Si quieres pasar la primera prueba, envía tu carta de presentación en inglés. ¿Por qué? Muy sencillo, porque de esta forma destacas sobre los demás candidatos, demuestras profesionalidad, interés por el puesto, conocimientos... y, por supuesto, un alto nivel de inglés.

Redactar tu carta de presentación en inglés no se puede hacer de cualquier manera. No puedes traducir tu carta del español al inglés literalmente. Ni tampoco utilizando un traductor online. Cada lengua es diferente y solo puedo escribirlo un/a experto/a en el idioma. Si el inglés no es tu idioma nativo, debes dejar la redacción de la carta de presentación en manos de expertos o nativos.

SE DISPARA LA DEMANDA DE PROFESORES BILINGÜES

Según los datos publicados por la Unesco, para el 2030 se necesitarán 69 millones de nuevos empleos docentes. Y, si vemos otros estudios, podemos confirmar que ser profesor bilingüe es una de las 10 profesiones con más futuro. Está claro que la sociedad cada día es más consciente de la importancia del inglés. Y, por ese motivo, cada vez hay más familias interesadas en llevar a sus hijos a colegios bilingües o internacionales. Por eso es un momento ideal para comenzar a preparar nuestra carrera para trabajar como profesor bilingüe.

Si imaginas tu futuro trabajando en un colegio bilingüe o internacional, lo primero que debes de hacer es preparar tu carta de presentación en inglés, y utilizar una plantilla de curriculum adecuada y en inglés. Si lo primero que un reclutador ve de ti es tu carta de presentación en inglés ¡ya vas ganando! Probablemente continuará leyendo. Ya has pasado la primera prueba, donde muchos candidatos quedan descartados. Tu puesto de empleo está más cerca.

cartas de presentación en inglés

LAS EMPRESAS BUSCAN CONTRATAR NUEVOS TRABAJADORES CON INGLÉS

Cuando una empresa pública una nueva oferta de empleo, tan solo un 22% de los candidatos que postulen tendrán un nivel alto/nativo de inglés. Es decir, presentando tu carta de presentación en inglés, junto a tu CV en inglés, ya estarás entre los mejores.

Actualmente cientos de empresas en España tienen como objetivo expandirse al extranjero. Para sobrepasar fronteras es indispensable contar con una plantilla laboral que domine el inglés. Crear nuevas relaciones con empresas del extranjero, negociar o investigar nuevos mercados solo será posible en este idioma. Por eso, el 75% de los puestos de trabajo de altos cargos tienen el inglés como requisito.

También está comprobado que los ejecutivos o ejecutivas que dominan el inglés pueden llegar a ganar un 30% más que el resto ¿todavía tienes dudas de la importancia de este idioma?

EL MERCADO GLOBALIZADO DONDE VIVIMOS EXIGE SABER IDIOMAS

La competitividad crece año tras año. En una de cada tres vacantes de empleo, el dominio de otro idioma ya está entre los requisitos. Y en el 89% de los casos este idioma requerido es el inglés.

Y ¿qué porcentaje de población domina el inglés en España? Tan solo el 14% tiene un nivel advance del idioma. Se trata de un porcentaje bajísimo, algo que nos puede dar mucha ventaja a la hora de presentarnos a una vacante de trabajo. Por eso insistimos en la importancia de enviar tu carta de presentación en inglés, complementando a tu CV.

Si tu nivel de inglés es avanzado y quieres progresar en tu carrera laboral, la utilización de una carta de presentación en inglés, junto al CV en este idioma, puede ser un elemento clave para conseguir el éxito.

¿QUÉ ES LO QUE MENOS LES GUSTA A LOS RECLUTADORES INGLESES?

Según un informe del organismo gubernamental británico National Careers Service, el 80% de los trabajadores de RRHH en Reino Unido considera que mandar un CV genérico es el principal error de los candidatos. Otros errores habituales que señalan son: no destacar los puntos fuertes (76%), la extensión del curriculum vitae (65%) y las faltas de ortografía (61%). El estudio también descubrió que un tercio de las personas que buscan trabajo no son conscientes de sus errores.

DESTACA ENTRE LOS DEMÁS CANDIDATOS CON TU CARTA DE PRESENTACIÓN EN INGLÉS.

Deja atrás a la competencia demostrando al reclutador que tú eres lo que su empresa necesita. Envía tu curriculum y carta de presentación en inglés. Estarás por encima del 86% de los candidatos restantes, que no dominan el idioma.

Demuestra interés por el puesto, profesionalidad y capacidades. El empleo que buscas está cada vez más cerca.

X