CARTA DE PRESENTACIÓN EN MALLORQUÍN PARA PROFESORA

CARTA DE PRESENTACIÓN EN MALLORQUÍN PARA PROFESORA

Benvolgudes i benvolguts,

Som na Laura, una dona de 37 anys mare de dos fills resident a Manacor. Si pogues destacar l’habilitat mes important de la meva personalitat, aquesta seria la recerca constant de millorar tant personalment com professionalment, per poder oferir aquest aprenentatge per benefici dels altres.

Som una cercadora nata. Des de que tenc coneixement sempre he volgut dedicar-me al món de l’ensenyament, m’agarada treballar per i amb les persones i crec que, gràcies a la meva empatia i interesos, puc transmetre i col·laborar amb els altres de manera exitosa. He tingut la sort de tenir múltiples feines en diversos àmbits, viatjar ampliant la meva mirada i realitzar diferents formacions que m’han enriquit el bagatge, el qual m’agradaria compartir i potenciar treballant al món educatiu. Som responsable, entusiasta i comprensiva.

M’encantaria poder treballar al seu centre i tan de bo tenguin una vacant que s’ajusti al meu perfil professional. Puc realizar les tasques de docent d’Humanitats, això es; Ciències socials, Història, Història de l’art, Geografia, Llengua i literatura catalana, Llengua i literatura castellana i Plàstica.

Molt cordialment,

En CVExpres, creamos tu Curriculum, tu Carta de Presentación y tu perfil LinkedIn de Profesor.