CARTA DE PRESENTACIÓN EN CATALÁN PARA PSICÓLOGA / PSICOPEDAGOGA

CARTA DE PRESENTACIÓN EN CATALÁN PARA PSICÓLOGA / PSICOPEDAGOGA

Envio el meu curriculum vitae per si estiguessin interessats en la meva contractació com a membre del gabinet psicopedagògic del vostre centre.

Compto amb una experiència en el camp de la psicologia i la psicopedagogia des de l’any 2010, quan vaig iniciar la meva carrera professional en el centre de psicologia _____ de Sant Cugat. Durant aquests anys, he estat avaluant i tractant diversos trastorns d’aprenentatge i trastorns emocionals en infants i adolescents en diferents centres de psicologia infanto-juvenil. Desprès d’estar treballant durant 6 anys en centres privats, vaig fer el salt al món escolar, on estic des de fa nou cursos sent el responsable del gabinet psicopedagògic de l’escola i duent a terme les funcions descrites en el CV.

Estic molt motivat per a començar una nova experiència professional amb l’objectiu de conèixer altres maneres de treballar i centres escolars diferents. Compto amb una important experiència dins del món escolar per iniciar un nou projecte dins del departament d’orientació psicopedagògica, tan directament amb els alumnes com d’assessorament a mestres i famílies, a més d’una gran disposició i preparació per portar-ho a terme.

Estic a la seva disposició per resoldre qualsevol dubte o aclariment. Moltes gràcies per la seva atenció.

Cordialment,

Distribuye tu curriculum entre escuelas y colegios. También redactamos tu carta de presentación.