CARTA DE PRESENTACIÓN EN CATALÁN PARA ENVIAR A COLEGIOS DE CATALUÑA

CARTA DE PRESENTACIÓN EN CATALÁN PARA ENVIAR A COLEGIOS DE CATALUÑA

Benvolguts,

Em dic María Pérez, tinc 24 anys i sóc de Barcelona. Vaig estudiar el Grau de Mestre d’Educació Primària a la Universitat de Barcelona i, actualment, estic estudiant el Grau de Mestre d’Educació Infantil a la VIU (Universitat Internacional de València). En relació als estudis d’aquest grau, acabaré al juny, ja que em queda presentar el Treball Final de Grau i la Memòria de les pràctiques III. A més a més, estic realitzant cursos reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

No tinc experiència com a docent, degut a la superposició de les dues carreres que no m’ha permès poder buscar feina com a professora, però per tal de millorar l’anglès vaig estar d’Aupair a Londres, des del setembre fins el desembre. Tot i això, sento una gran vocació i tinc moltes ganes de poder començar a treballar com a professora per ensenyar, aprendre i creixer en aquest àmbit.

Per aquest motiu, els hi envio el meu Currículum Vitae confiant que el tinguin en compte en el cas d’haver alguna oportunitat de treballar en el seu centre docent. Els hi agraeixo l’atenció i aprofito per saludar-vos cordialment.

Atentament,

Si buscas trabajar como profesor en colegios privados de Cataluña, nuestra recomendación es enviar tu carta de presentación en español y catalán.