Carta de presentació per a Professor de Geografia i Història

Carta de presentació per a Professor de Geografia i Història

Benvolgut director,

El meu nom és Fernando Gómez i sóc Llicenciat en Història Moderna i Contemporània. També posseeixo el Màster en Història de Catalunya, el Màster en Ciències de l’Antiguitat i Edat Mitjana, i el Màster de Professorat d’ESO, Batxillerat, FP i Ensenyament d’Idiomes, amb especialització en Geografia i Història. Us escric aquesta carta adjuntant el meu currículum per informar del meu interès a participar en els processos de selecció del vostre centre educatiu.

La meva experiència professional, de més de cinc anys, abasta pràcticament totes les assignatures de Geografia i Història de l’ESO i Batxillerat. He tingut l’oportunitat d’exercir com a professor, tant en col·legis públics com en privats. A més, tinc la fortuna d’haver escrit una publicació per a suport en el segon curs d’ESO. El meu nivell d’anglès és alt i tinc amplis coneixements en tècniques i eines aplicades a l’educació.

Em considero un professional de l’ensenyament dedicat, responsable i amb grans capacitats de lideratge. Sóc capaç de treballar molt bé en equip, sent una persona creativa i amb excel·lents habilitats comunicatives amb els meus alumnes.

Espero que el meu currículum sigui rebut amb interès i em permeti concertar una entrevista per tal de conèixer-nos personalment i poder aclarir qualsevol dubte que pugui sorgir sobre les meves dades personals.

Agraeixo la vostra atenció i em poso a la vostra disposició.

Atentament,

Fernando Gómez