Descripción perfil docente

Carta de presentación para profesores en catalán

Benvolguts,

Em dic Núria Viladomat i sóc natural de Barcelona. Des de que vaig acabar els estudis d’Humanitats a la UAB i l’especialització en gestió cultural, m’he dedicat al món editorial i a la docència, especialment en el camp de la llengua i la literatura.

Des de fa més de cinc anys, treballo com a professora de llengua i literatura ( catalana i castellana) i com a professora d’idiomes, alemany i francès, tant a secundària com a primària. La meva formació, també en l’àmbit musica,l m’ha permès treballar al Departament d’Ensenyament com a mestra titular de música.

Quan a experiència, durant dos cursos vaig adquirir la “tutoria” de l’Aula d’Acollida d’una escola concertada, ensenyant català i castellà també com llengües estrangeres. Paral.lemanet, compaginava l’educació a l’escola amb l’ensenyament del català per a adults al Consorci de Normalització Lingüística.

En l’ensenyament d’idiomes, he treballat a Berlín i Barcelona, durant un any, en acadèmies d’idiomes, fent classes de català i castellà per a germanoparlants.  Alhora, treballo a distància com a traductora de textos pedagògics de l’alemany al català/castellà.

Dins del mateix àmbit educatiu, per altra banda, he treballat per a Caixa Catalunya, com a pedagoga,  als serveis educatius de La Pedrera, programant activitats per a centres docents i famílies amb la voluntat des de la institució de renovar i fer més didàctics els serveis que s’ofereixen a les escoles. Fent aquesta mateixa tasca, he participat també en l’obertura al públic de la Casa Lleó Morera, de Lluís Domènech i Montaner.

En el món editorial, elaboro propostes de treball (encarades al docent i a l’alumne) de llibres de lectura obligatòria  a ESO i Batxillerat (Edicions 62, Barcanova o Editorial Planeta). A distància, col.laboro com a lectora externa per  a aquestes mateixes editorials redactant informes literaris de possibles publicacions infantils i juvenils, i formo part del Jurat del Premi Barcanova de literatura infantil i juvenil.

Confio que si hi ha una vacant, la meva formació i experiència s’adeqüin al perfil de docent que esteu buscant i aprofito per saludar-vos cordialment,

Carta de presentación para profesores en catalán.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM DE PROFESORES Y MAESTRAS – 

Ejemplo de carta de presentación de enseñanza

To Whom It May Concern:

First, this resume is not in response to any specific job opening. It is to plan an exploratory interview with your school director in order for me to learn more about your centre.

I am writing to offer my services as a Bilingual Secondary School Teacher specializing in Chemistry and Physics in either spanish or english. I enclose a curriculum vitae and a cover letter.

I would like to thank you in advance for considering the possibility of meeting in an exploratory interview for me to learn more about your centre and to explain any further details you may like to know about my curriculum vitae.

Yours faithfully,

Ejemplo de carta de presentación de enseñanza.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM DE PROFESORES Y MAESTRAS – 

Cómo hacer una carta de presentación para profesores

Estimado señor/a:

Sirva esta carta para presentarle mi currículo y manifestarle mi interés en impartir clase en su centro en todas aquellas asignaturas para las que me capacita mi titulación: filosofía, historia, euskera, lengua y literatura…

Después de haber obtenido una sólida formación; mi experiencia dando clase ha sido muy intensa e igualmente enriquecedora, pienso que tanto para mí como para los alumnos, por lo que tengo gran interés en seguir mi labor como profesor.

Sin más, me despido cordialmente y quedo a la espera de su respuesta.

Atentamente,

Cómo hacer una carta de presentación para profesores.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM DE PROFESORES Y MAESTRAS – 

Carta de presentación modelo de enseñanza

Estimado Señor/a:

Me permito adjuntarles mi CV para participar en cualquier proceso de selección, que su institución desarrolle, para la docencia de matemáticas, física ,química…

Actualmente imparto clases de física a distintos niveles de eso y bachillerato en una academia privada en Madrid. Por otra parte, les informo que no tengo ningún problema de movilidad geográfica.

Sin otro particular, y en espera de sus noticias les saluda atentamente:

Carta de presentación modelo de enseñanza.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM DE PROFESORES Y MAESTRAS – 

Carta de presentación laboral profesores

Estimados señores:

Soy profesora de lengua y literatura españolas y me dirijo a ustedes porque estaría muy interesada en formar parte del equipo docente de su escuela.

Mi experiencia como profesora es amplia y tiene dos vertientes: por un lado, la enseñanza de lengua y literatura a alumnos españoles, y por otro, la del castellano a alumnos extranjeros, tanto dentro como fuera de España.

Poseo formación específica en lengua y literatura y siento una gran vocación por el mundo de la docencia. Creo estar muy capacitada para la enseñanza, tengo facilidad para dirigir grupos y me encanta trabajar con adolescentes. Por todo ello me considero preparada para ocupar una posible vacante laboral que se ajuste a mi perfil profesional.

A continuación les adjunto mi curriculum vitae y quedo a su disposición para aclarar cualquier duda que puedan plantear mis datos personales. Espero poder ofrecerles tan pronto como sea posible mi colaboración.

Atentamente,

Carta de presentación laboral profesores.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM DE PROFESORES Y MAESTRAS – 

Carta de presentación laboral de enseñanza en catalán

Benvolguts senyors:

Em permeto adjuntar el meu CV per participar en qualsevol procés de selecció que la seva institució desenvolupi per a la docència de plàstica, disseny gràfic, història de l’art, dibuix tècnic i artístic,…

Sóc llicenciada en Belles arts, he realitzat el CAP i posseeixo un nivell alt d’anglès. El present curs finalitzaré la meva segona llicenciatura en Publicitat i Relacions Públiques a través de la Universitat Oberta de Catalunya.

Posseeixo experiència impartint classes durant dos anys d’Educació Visual i Plàstica a diferents nivells d’ESO en un col•legi concertat de Santa Coloma de Gramenet. D’altra banda, aprofito per manifestar-los el meu interès a seguir treballant al món de l’ensenyament ja que la meva experiència fent classe ha estat molt intensa i igualment enriquidora.

Confiant considerin la meva possible aportació a la labor que exerceixen en el seu centre, quedo a la seva disposició per respondre qualsevol dubte que puguin plantejar les meves dades personals.

Sense un altre particular, esperant les seves notícies, els saluda atentament;

Carta de presentación laboral de enseñanza en catalán.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM DE PROFESORES Y MAESTRAS – 

X