MODELO DE CARTA DE PRESENTACIÓN EN CATALÁN PARA PROFESOR DE ESO

A qui correspongui,

El meu nom és Natalia Ruiz, tinc 30 anys i visc a Sabadell, Barcelona. Els faig arribar el meu CV com a professora d’anglès per a ESO i Batxillerat a la seva escola. Sóc graduada en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona i estic en possessió del Màster en Formació de Professorat de Secundària (especialitat llengua estrangera).

Tinc experiència de més de 9 anys en l’ensenyament de l’anglès com a llengua estrangera. Així mateix, estic especialitzada en la preparació per a exàmens oficials de la Universitat de Cambridge (nivells A2-C1). A part de la meva experiència com a docent, tinc experiència com a cap d’estudis d’una empresa dedicada a l’ensenyament d’idiomes.

Em considero una persona amb iniciativa, creativa i amb molta capacitat d’autoaprenentatge. Quant a disponibilitat, tinc total disponibilitat per al curs 2021-2021, tant de matí com de tarda. Tanmateix, tinc disponibilitat immediata de matins per a realitzar entrevistes.

Acompanyo el meu CV amb informació detallada sobre la meva formació i experiència com a docent. Resto a l’espera de les seves notícies en cas de tenir alguna vacant i volguessin contactar amb mi per al procés de selecció de professorat.

Atentament,

¿Buscas trabajo en colegios de Barcelona? No dudes en crear tu carta de presentación en catalán

Salir de la versión móvil