Modelo de carta de presentación en catalán de profesionales

Bona Tarda,

Coneixent l’activitat a la qual es dedica la vostra empresa i veient que respon als meus interessos professionals, us faig arribar el meu currículum vitae, ja que estic buscant noves oportunitats professionals en aquest sector.

Sóc graduat en disseny gràfic i comunicació visual, titulat en art final i en projectes i direcció d’obres d’interiorisme i decoració. Com podran comprovar al meu currículum vitae adjunt, actualment estic cursant per la UOC, relacions institucionals, protocol i organització d’esdeveniments. A part tinc experiència prèvia en departaments d’ imatge i comunicació, i en estudis de disseny i comunicació visual (social media).

Entre les meves tasques a les diferents empreses es troben (Disseny gràfic, packaging, comunicació, màrqueting, cartelleria, corporatiu, aparadorisme, publicitat, imatge d’empresa, planificació i gestió de campanyes i esdeveniments de productes, gestió de xarxes socials i pagina web, (Joomla) disseny i muntatge de «stands» en fires, etc. ).

A més a més paral∙lelament he realitzat projectes de disseny gràfic a nivell freelance. Tinc molta iniciativa, inquietuds i ganes per aprendre, bon treball en equip i compromís.

Seria un plaer per a mi poder ampliar la informació sobre la meva formació professional i les meves competències tal com es recullen en el currículum a través d’una entrevista personal. Per a això, no dubteu en contactar amb mi, per qualsevol dubte.

Rebeu una cordial salutació,

Atentament,

Modelo de carta de presentación en catalán de profesionales.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM PARA EMPRESAS