Ejemplo de carta de presentación para colegios en catalán

Bon dia;

El meu nom és Guillem Ruiz, tinc 29 anys, visc a Barcelona i sóc Graduat en Mestre d’Educació Primària amb menció en Educació Física.

Em dirigeixo a vostès perquè estic molt interessat en la vostra escola i voldria pertànyer al vostre equip docent. Com veureu en el meu currículum tinc molta experiència treballant amb nens/es d’Educació Primària en diferents escoles.

Sóc una persona que té una gran vocació com a docent. Considero que ser mestre, no és només una feina, sinó també una aptitud. Ja que som els responsables de donar les eines necessàries perquè els nens/es desenvolupin les seves qualitats que els faran ser grans persones en el futur. Per aquests motius em considero una persona amable, empàtic, treballador, puntual, responsable, organitzat i m’encanta treballar en equip. Tota la meva experiència i formació em proporciona les eines i recursos necessaris per identificar i resoldre conflictes.

Espero que aquesta petita presentació els permeti coneixem una mica i em donin una oportunitat per treballar a la seva escola. A més, aprofito per comunicar-los que no tinc cap problema de mobilitat geogràfica.

Resto a la seva disposició.

Atentament,

Ejemplo de carta de presentación para colegios en catalán.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM DE PROFESORES Y MAESTRAS –