Carta de presentación en catalán para empresas

Benvolguts senyors,

El meu nom és Eugenia i els escric amb l’objectiu d’expressar el meu interès en una possible oportunitat de treball com Assistent de Màrqueting o Comunicació en la seva empresa.

Nascuda a Moscou (Rússia) em vaig graduar en 2013 de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona amb el grau en Publicitat i Relacions Públiques. Durant els últims dos anys he estat guanyant experiència com a assistent de màrqueting i comunicació en sectors com IT, Publicitat, Turisme i Cultura. Tinc experiència en els camps d’investigació del mercat, premsa, publicitat, esdeveniments, continguts web i promoció. A més a més, el domini dels idiomes com el rus, castellà, català i anglès em permeten treballar amb projectes tan nacionals com internacionals.

Sóc una persona proactiva, en el constant procés d’aprenentatge i superació. En el meu dia a dia busco solucions creatives i encaro els reptes amb una actitud positiva i eficient.

En els arxius adjunts trobaran el meu CV i cartes de recomanació.

Confio que la meva experiència i coneixements previs junt a la passió per la meva professió facilitarien la meva integració dins els departaments de màrqueting, comunicació o esdeveniments de la seva empresa.

Actualment resideixo a Regne Unit, però busco una oportunitat professional a Barcelona. Disposo de la residència espanyola que em permet treballar sense limitacions.

Agraeixo el seu temps i consideració.

Atentament,

Carta de presentación en catalán para empresas.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM PARA EMPRESAS