PLANTILLAS DE CARTAS DE PRESENTACIÓN EN CATALÁN

Carta de presentación para centros médicos en catalán

Benvolguts Srs,

M’agradaria formar part de la Borsa de Treball del seu Centre, per tal de poder en un futur cobrir futures vacants. Estic en possessió de diversos títols universitaris Títol de Diplomada Universitària en Infermeria (2008), Postgrau Universitari en Atenció Prehospitalària i Hospitalària Urgent (2010) i Màster Universitari en Infermeria Urgències (2013), alhora també he participat en diversos cursos i jornades per tal d’ampliar la meva formació en el camp de la infermeria.

Els agrairia que consideressin a la vista del currículum vitae que els adjunto, la possibilitat d’una col·laboració professional al seu centre. En cas que ho consideressin oportú seria òptim que concertéssim una entrevista amb l’objectiu d’ampliar les dades que apareixen en el currículum vitae, així com tot allò que considerin d’interès.

Resto a la seva disposició,

Atentament,

Carta de presentación para centros médicos en catalán.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM DE MÉDICOS Y ENFERMERAS – 

Carta de presentación para centros sanitarios en catalán

Benvolguts i benvolgudes,

Soc llicenciada en psicologia i antropologia social i cultural, i tinc experiència en el treball educatiu i l’atenció psicològica i social a drogodependents i malalts mentals, i a les seves famílies, així com en altres col•lectius amb risc d’exclusió social. He treballat en Centre de Dia i residència, i tant en programes de rehabilitació com de reinserció social i laboral, així com projectes de prevenció i sensibilització. També tinc experiència i formació en l’àmbit de l’educació amb infants, joves i adolescents.

Em sento especialment motivada per treballar en l’atenció directa des de l’àmbit socio-sanitari amb independència del col•lectiu que es tracti; disminuïts psíquics, gent gran, malalts mentals,… i ja sigui com educadora/cuidadora o psicòloga.  I amb predisposició per treballar en torns de nit i/o caps de setmana.

Us adreço el meu currículum i us agrairia que el tinguéssiu en compte en cas que fos del vostre interès.

Atentament,

Carta de presentación para centros sanitarios en catalán.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM DE MÉDICOS Y ENFERMERAS – 

Carta de presentación para hospitales y clínicas en catalán

Benvolguts/des Senyors/es,

Em poso en contacte amb vostès per fer arribar el meu currículum en el cas que necessitin cobrir, ara o en un futur, un lloc de treball de metgessa general o ajudant tècnic sanitari a la seva empresa.

Com poden comprovar en el meu currículum, sóc llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i també sóc Ajudant Tècnic Sanitari per l’Universitat de Barcelona. Actualment estic cursant el Màster d’Atenció Inicial d’Urgències en el COMB per la Universitat de Barcelona.

La meva carrera professional s’ha desenvolupat dins l’àmbit dels serveis hospitalaris, però sobretot en consulta mèdica d’Atenció Primària (pública i privada).

Agrairia tenir l’oportunitat de mantenir una entrevista personal amb vostès per a respondre a qualsevol pregunta i ampliar la informació resumida al meu currículum.

Atentament,

Carta de presentación para hospitales y clínicas en catalán.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM DE MÉDICOS Y ENFERMERAS – 

Carta de presentación para médicos y enfermeros en catalán

Apreciats senyors,

Adjunt, els envio el meu curriculum amb la finalitat que el considerin en el moment que es produeixi alguna vacant laboral en la plantilla del seu centre.

Degut a la meva amplia formació específica i experiència professional en temes relacionats amb la Infermeria, em considero preparada per ocupar qualsevol vacant laboral disponible que s’ajusti al meu perfil professional.

Atentament i quedant a l’espera de les seves notícies, els envio una cordial salutació.

Carta de presentación para médicos y enfermeros en catalán.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM DE MÉDICOS Y ENFERMERAS – 

Carta de presentación para profesionales sanitarios en catalán

Estimats/des senyors/es,

Em dic Emma Carreras, sóc graduada en Fisioteràpia i actualment cursant el Postgrau de Dolor i Disfunció Miofascial Tractament conservador i Punció Seca, i estaria molt interessada en formar part del seu centre.

Fins ara la meva experiència com a fisioterapeuta ha estat molt gratificant i valuosa per a seguir creixent com a professional dins d’aquest mon. Treballar en ambients ben dispars durant les meves practiques laborals ha enriquit els meus coneixements i ensenyat a adaptar-me a tot tipus de situacions i pacients. Considero la formació continuada com a una part vital de la nostra professió, i és per això que he decidit no abandonar els estudis tot i entrar al món laboral.

Tinc moltes ganes de créixer professionalment com a fisioterapeuta i estic convençuda de que podria ser un membre útil del seu centre si em donessin l’oportunitat de treballar per vostès. Em considero plenament motivada i preparada per ocupar una possible vacant laboral que s’ajusti al meu perfil professional.

Moltes gràcies,

Carta de presentación para profesionales sanitarios en catalán.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM DE MÉDICOS Y ENFERMERAS – 

 

 

Cartas de presentación de doctores y enfermeras en catalán

Estimats senyors,

Amb la present carta de presentació, els faig a mans del meu currículum, amb la intenció de que comptin amb mi per a una possible futura vacant en el vostre centre de salut.

Com a infermera estic interessada en el sector familiar i comunitari, especialment en l’educació per la salut així com en pediatria, que són als sectors en els que tinc més experiència i curiositat, tot i que estic oberta a altres àmbits.

Crec fermament en l’atenció individualitzada i holística de la persona i considero de gran importància el tracte exquisit amb el client i la formació personal constant.

Per qualsevol consulta, no dubteu a contactar amb mi. Quedo a la vostra disposició a l’espera de notícies vostres.

Atentament,

Cartas de presentación de doctores y enfermeras en catalán.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM DE MÉDICOS Y ENFERMERAS – 

Ejemplo de carta de presentación de médicos y enfermeras en catalán

Apreciats senyors/es

Els envio el meu curriculum vitae per donar a conèixer la meva disponibilitat en el cas de que els meus serveis els poguéssin resultar útils.

El camp de la sanitat sempre m’ha interessat i m’ha semblat un bon sector en el qual poder desenvolupar les meves capacitats, i per això els adjunto el meu cv.

Espero rebre aviat la seva resposta i gràcies per l’atenció que han dedicat a la meva demanda.

Atentament,

Ejemplo de carta de presentación de médicos y enfermeras en catalán.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM DE MÉDICOS Y ENFERMERAS – 

Carta de presentación laboral de sanidad en catalán

Benvolguts Senyors/as,

Els escric per enviar-los el meu Curriculum Vitae confiant ho tinguin en compte en el cas d’haver-hi alguna oportunitat de treballar al seu centre de salut a l’àrea de laboratori de diagnòstic clínic o a qualsevol àrea relacionada amb la meva formació.

Com poden comprovar en el meu C.V. tinc formació específica en temes relacionats amb l’especialitat d’ Immunologia Mèdica per la qual sento una gran vocació i en el funcionament del laboratori clínic.

Confiant considerin la meva possible aportació a la labor que exerceixen al seu centre, quedo a la seva disposició per respondre qualsevol dubte que puguin plantejar les meves dades personals.

Atentament,

Carta de presentación laboral de sanidad en catalán.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM DE MÉDICOS Y ENFERMERAS – 

Carta de presentación modelo de sanidad en catalán

Benvolguts senyors:

Em dirigeixo a vostès amb el propòsit de remetre’ls el meu currículum vitae per a la seva consideració i els manifest el meu interès a participar en els processos de selecció que requereixin d’un professional de les meves característiques.

El meu nom és Xavier, sóc Tècnic en Cures d’Auxiliar d’Infermeria i el proper continuaré els estudis de aquesta branca sanitària

Durant diversos anys he realitzat diferents treballs amb contractes temporals, exercint diverses funcions com atenció al client, reposador de material, ajudant de injector de plàstic i transportista per esmentar algunes. Malgrat tot, el que més m´agrada es l´atenció a la tercera edat

Sóc una persona responsable, amb gran capacitat d’aprenentatge i moltes ganes de continuar preparant-me acadèmicament.

Confiant considerin la meva possible aportació a la tasca que desenvolupen al seu centre, quedo a la seva disposició per respondre qualsevol dubte que puguin plantejar les meves dades personals o per mantenir una entrevista quan sorgeixi un lloc que considerin pot encaixar en el meu perfil

Els agraeixo per endavant la seva atenció els saluda atentament,

Carta de presentación modelo de sanidad en catalán.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM DE MÉDICOS Y ENFERMERAS –